Welkom bij de PKI Abonneeregistratie van KPN .

Met dit webformulier kunt u uw organisatie als Abonnee van de PKI Certificatiedienstverlening van KPN registreren en kunt u één of meerdere Contactpersonenen machtigen. Een Abonnee van KPN kan alle soorten PKI Certificaten aanvragen.

Belangrijk: Indien uw organisatie geregistreerd is in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, dient u zorg te dragen dat deze registratie actueel is. Zo niet dan zal dit leiden tot vertraging in de beoordeling van uw aanvraag.

Een uitgebreide toelichting en invulinstructie vindt u hier: KPN toelichting PKI abonneeregistratie.

Om te beginnen, vult u hieronder het e-mailadres in van de Bevoegd Vertegenwoordiger tezamen met de verificatie code die in het onderstaande plaatje is weergegeven.

U ontvangt vervolgens op het opgegeven e-mailadres een e-mail met daarin een link waarmee u met uw Abonneeregistratie kunt beginnen.

Geef het e-mailadres van de Bevoegd Vertegen­woordiger en de verificatiecode op. U ontvangt dan een e-mail met link om door te gaan met uw Abonneeregistratie.

E-mail validatie
  1. KPN gaat er vanuit dat de abonneeregistratie door of namens de Bevoegd Vertegenwoordiger plaatsvindt en zal opgegeven e-mailadres registreren als e-mailadres van de Bevoegd Vertegenwoordiger. Uiteraard kan iemand anders namens de Bevoegd Vertegenwoordiger het formulier daadwerkelijk invullen en gebruik maken van een ander e-mailadres. Van belang is wel dat de eigenaar van dit e-mailadres berichten kan ontvangen met betrekking tot de Certificatiedienstverlening die bestemd zijn voor de Bevoegd Vertegenwoordiger.
  2. Vernieuw Vernieuw captcha


    De tekst is niet hoofdlettergevoelig