Aanvraag PKIoverheid Groepscertificaten

Welkom bij de aanvraag PKIoverheid Groepscertificaten van KPN.

Met dit webformulier vraagt u PKIoverheid Groepscertificaten aan voor een groep mensen en/of een functie namens een reeds geregistreerde Abonnee van de PKIoverheid Certificatiedienstverlening van KPN.

Een uitgebreide toelichting en invulinstructie vindt u hier: KPN PKIoverheid Toelichting aanvraag Groepscertificaten.

Checklist aanvraag PKIoverheid Groepscertificaten
Om het aanvraagformulier voor PKIoverheid Groepscertificaten met succes te kunnen doorlopen, zijn de volgende zaken noodzakelijk:
  1. De Bevoegd Vertegenwoordiger heeft bij de bevestiging van de registratie een PKIoverheid abonneenummer ontvangen. Dit is nodig tijdens het invullen van het certificaataanvraagformulier. Indien uw organisatie nog geen abonnee is bij KPN voor PKIoverheid Certificatiedienstverlening kunt u dat hier aanvragen.
  2. Dit zijn de Bevoegd Vertegenwoordiger of één van de gevolmachtigde Contactpersonen die bij KPN zijn geregistreerd als onderdeel van de PKIoverheid Abonneeregistratie.
E-mail validatie

Als alle punten uit bovenstaande checklist zijn geregeld, vult u hieronder uw e-mailadres in tezamen met de verificatiecode (captcha) die hieronder als plaatje zichtbaar is. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link waarmee u met uw certificaataanvraag kunt beginnen.

  1. Vernieuw Vernieuw captcha


    De tekst is niet hoofdlettergevoelig